ΚΙ ΟΜΩΣ: Υπάρχει κατάστημα που πληρώνεις ανάλογα με τους followers στα social media!

Βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και θα είναι ανοιχτό επτά μέρες την εβδομάδα μέχρι τον Ιανουάριο του 2015

Έχετε σκοπό να ταξιδέψετε μέχρι την Νέα Υόρκη και δεν έχετε λογαριασμό στα social media;

Τότε θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας, ώστε να φτιάξετε προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος είναι απλός! Την περασμένη εβδομάδα άνοιξε στην «καρδιά» του Σόχο το νέο κατάστημα της OnePiece και πλήθος κόσμου συρρέει στο σημείο, προκειμένου να προμηθευτεί ρούχα και μοντέρνα αξεσουάρ.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Η είδηση είναι όμως ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δημιούργησε το δικό του «νόμισμα» τ�� οποίο ονόμασε #SocialCurrency και που ουσιαστικά μεταφράζει τους followers του κάθε πελάτη σε ποσό που μπορεί να ξοδέψει για τις αγορές του ή σε έκπτωση.

ηβη.jpg

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος έχουν φτιάξει μια ειδική πλατφόρμα, η οποία καταμετρά τους followers σε Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Vine, Pinterest, Youtube και LinkedIn για να υπολογίσει το ποσό.

Έτσι λοιπόν, για κάθε 500 followers o πελάτης προσθέτει στον πιστωτικό λογαριασμό του 1 δολάριο με το όριο να βρίσκεται στα 500 δολάρια.

Οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έχουν την δυνατότητα μίας επιπλέον έκπτωσης της τάξεως των 20 δολαρίων αν μοιραστούν μια φωτογραφία από το εσωτερικό του καταστήματος με το hashtag #SocialCurrency.

Το OnePiece που έχει περιορισμένο χρονικό διάστημα λειτoυργίας όπως κάθε pop up store θα είναι ανοιχτό επτά μέρες την εβδομάδα μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, αλλά το σύστημα πληρωμής με #SocialCurrency θα ισχύει μέχρι και σήμερα, Δευτέρα 17 Νοεμβρίου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top