Απίστευτο: Φοιτήτρια ζούσε για έναν μήνα με μία βδέλλα στη μύτη της

Ήταν 7.5 εκατοστά

Α��ίστευτο: Φοιτήτρια ζούσε για έναν μήνα με μία βδέλλα στη  μύτη της

Η νεαρή κοπέλα που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία για περισσότερο από ένα μήνα είχε μια βδέλλα στη μύτη της.

Η μύτη της Ντανιέλα από την Βρε��ανία, το τελευταίο διάστημα αιμορραγούσε πολύ συχνά και η ίδια πίστευε πως είχε να κάνει με το ατύχημα που είχε σε ταξίδι της στο Βιετνάμ όταν έπεσε από ένα μηχανάκι.

Ωστόσο,την παραξένεψε ποσότητα πηκτού αίματος που βρήκε στη μύτη της και η αίσθηση ότι κάτι ζωντανό άρχισε να προεξέχει και έτσι αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο.
Έκπληκτοι οι γιατροί ανακάλυψαν πως στη μύτη της ζούσε μια βδέλλα. Η επέμβαση για να αφαιρεθεί κράτησε μισή ώρα. Η βδέλλα ήταν 7.5 εκατοστά! Η ίδια, μετά την εγχείρηση, είπε πως η βδέλλα ήταν «όσο ο δείκτης μου με το λίπος του αντίχειρά μου».

βδ2.jpg
Οι γιατροί πιθανολογούν πως ίσως η βδέλλα μπήκε στη μύτη της όταν έκανε μπάνιο στο Βιετνάμ ή ακόμη θα μπορούσε να περάσει από το στόμα στη μύτη της όταν έπινε νερό.
«Όταν ήμουν στο ντους, ένιωσα κάτι στο κάτω χείλος μου και μπορούσα να αισθανθώ πως κάτι έχει κολλήσει στο κάτω μέρος της μύτης μου. Πήδηξα έξω από το ντους για να δω προσεκτικά στον καθρέφτη τι πραγματικά συμβαίνει. Και τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα ζώο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top