ΤΡΕΛΟ: Δήμαρχος έστειλε επιστολή στον Ιησού για να μην παίρνουν άδεια οι δημοτικοί υπάλληλοι

Τι δήλωσε στον Ιταλικό Τύπο

ΤΡΕΛΟ: Δήμαρχος έστειλε επιστολή στον Ιησού για να μην παίρνουν άδεια οι δημοτικοί υπάλληλοι

Σε απόγνωση βρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης Locri στην Ιταλία, αφού δεν ήξερε τι να κάνει με τους δημοτικούς υπαλλήλους που ζητούσαν συνεχώς άδεια.

Το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί και τελικά την βρήκε την λύση. Ποια ήταν; Την απάντηση θα σας την δώσουμε ευθύς αμέσως. Ζήτησε την παρέμβαση του Ιησού Χριστού!

Όχι, δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σας. Ο Ιταλός δήμαρχος, μεταξύ άλλων, έγραψε στην επιστολή: «Αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσένα διότι είμαι, πλέον, σε απόγνωση. Πρέπει να παραδεχθώ ότι μόνο ένα ελάχιστο ποσο��τό των δημοτικών υπαλλήλων εργάζεται με σοβαρό και έντιμο τρόπο».

Σύμφωνα, με την δημόσια επιστολή του δημάρχου του Locri, οι περισσότεροι υπάλληλοί του «συνηθίζουν να παρουσιάζουν ιατρικά πιστοποιητικά τα οποία αναφέρονται σε συμπτώματα κατάθλιψης, σε ενοχλήσεις στην μέση, στην αδυναμία να παραμείνουν επί αρκετή ώρα σε ορθοστασία».

Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες ο κ. Τζιοβάννι Καλαμπρέζε αναγκάσθηκε να μεταφέρει από το σπίτι στο σχολείο- και το αντίστροφο- τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς ο οδηγός του σχολικού ήταν για ακόμα μια φορά άρρωστος.

«Τι να κάνω, να παραιτηθώ και να αφήσω να κερδίσουν οι ασυνείδητοι υπάλληλοι; Δεν θα το κάνω ποτέ, όσο και αν μου κοστίσει η στάση μου αυτή», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top