ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ: Όλη η αστυνομία στο πόδι για μια… κότα που καταζητείται!

Θεωρείται επικίνδυνη για την οδική ασφάλεια

Μια…κότα αναζητούν εναγωνίως οι αστυνομικοί του Πόρτλαντ, μιας και το πτηνό θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο για την οδική ασφάλεια!

Η αστυνομία βρίσκεται στο πόδι και έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα, ώστε να βρεθεί η κότα που διέσχισε τον αυτοκινητόδρομο σε ώρα αιχμής, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία κατοίκου του Λίντον, και πλέον οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν γιατί η κότα διέσχισε το δρόμο, αλλά και που βρίσκεται τώρα.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία αναφέρει με χιούμορ πως «Οι αξιωματικοί αδυνατούν να καθορίσουν τις προθέσεις της κότας», και επισημαίνει πως η ελεύθερη κυκλοφορία ζώων στους δρόμους δεν είναι για γέλια, αφού μπορεί να προκληθούν σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Στη δημοσιότητα δόθηκε και η ηχογραφημένη καταγγελία, στην οποία ο καλών διαβεβαιώνει ότι «δεν κάνει φάρσα».

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πιτ Σίμσον είπε ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο να καλούνται αστυνομικοί για να βοηθήσουν... πάπιες να περάσουν με ασφάλεια τον δρόμο ή για να τις σώσουν εάν βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτή όμως ήταν η πρώτη φορά που έγινε καταγγελία για μια κότα.

Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να ψάχνουν το παράτολμο πτηνό, κατέληξε.