ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ: Όλη η αστυνομία στο πόδι για μια… κότα που καταζητείται!

Θεωρείται επικίνδυνη για την οδική ασφάλεια

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ: Όλη η αστυνομία στο πόδι για μια… κότα που καταζητείται!

Μια…κότα αναζητούν εναγωνίως οι αστυνομικοί του Πόρτλαντ, μιας και το πτηνό θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο για την οδική ασφάλεια!

Η αστυνομία βρίσκεται στο πόδι και έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα, ώστε να βρεθεί η κότα που διέσχισε τον αυτοκινητόδρομο σε ώρα αιχμής, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία κατοίκου του Λίντον, και πλέον οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν γιατί η κότα διέσχισε το δρόμο, αλλά και που βρίσκεται τώρα.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία αναφέρει με χιούμορ πως «Οι αξιωματικοί αδυνατούν να καθορίσουν τις προθέσεις της κότας», και επισημαίνει πως η ελεύθερη κυκλοφορία ζώων στους δρόμους δεν είναι για γέλια, αφού μπορεί να προκληθούν σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Στη δημοσιότητα δόθηκε και η ηχογραφημένη καταγγελία, στην οποία ο καλών διαβεβαιώνει ότι «δεν κάνει φάρσα».

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πιτ Σίμσον είπε ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο να καλούνται αστυνομικοί για να βοηθήσουν... πάπιες να περάσουν με ασφάλεια τον δρόμο ή για να τις σώσουν εάν βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτή όμως ήταν η πρώτη φορά που έγινε καταγγελία για μια κότα.

Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να ψάχνουν το παράτολμο πτηνό, κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top