ΣΟΥΠΕΡ: Κορδέλα ύπνου… μπορεί να ελέγξει τα όνειρα σας!

«Γίνετε ενεργός συμμετέχων και κατευθύνετε τις ασυνείδητες σκέψεις σας!»

​Μια εταιρεία από την Καλιφόρνια ισχυρίζεται λοιπόν, ότι έχει εφεύρει μια κορδέλα που φοράτε στον ύπνο σας, η οποία μπορεί να ελέγξει τα όνειρά σας!

Η μάσκα χρησιμοποιεί ειδικά φώτα και ήχους κατά τη διάρκεια της γρήγορης κίνησης των ματιών και βοηθά στο να αντιλαμβάνεστε όταν ονειρεύεστε, παραμένοντας σε κατάσταση ύπνου!

Οι προγραμματιστές λένε ότι αυτή η κορδέλα σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε τις σκέψεις του ασυνείδη��ου σας και κατ’επέκταση να κατευθύνετε την πορεία των δικών σας ονείρων!

Τα πρώτα κομμάτια της «ονειρικής κορδέλας» θα είναι έτοιμα τον Ιούνιο και θα κοστίζουν περίπου 100 δολάρια (120 ευρώ) η μία.

«Με αυτή την κορδέλα , όλα είναι πιθανά μέσα στα όνειρα σας, όπως να κάνετε ζουμ μέσα στο χώρο , να καταπολεμήσετε τη φωτιά από το στόμα ενός δράκου ή ακόμη και να γίνετε πρόεδρος , όλα από την άνεση και την ασφάλεια του κρεβατιού σας» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας Jack Payne.

Το λογισμικό της κορδέλας μετρά τα εγκεφαλικά κύματα σε συνδυασμό με τη δραστηριότητα στην κίνηση των ματιών , ενώ παρακολουθούνται και οι κινήσεις του σώματος με ένα ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο.

Όταν εντοπίζονται τα προσωπικά «σημεία των ονείρων σας» , η κορδέλα παίζει φώτα και ήχους για να ξεκινήσει το συνειδητό όνειρο και να σας καταστήσει «ενεργό συμμετέχων στη χώρα των ονείρων σας»!