Σύστημα θα εντοπίζει τους celebrities στα κατ��στήματα, ακόμη κι αν κυκλοφορούν incognito!

Τώρα θα λυθεί το αιώνιο πρόβλημα τους... στο shopping!

Σύστημα θα εντοπίζει τους celebrities στα καταστήματα, ακόμη κι αν κυκλοφορούν incognito!

​Ένα πρωτοποριακό σύστημα έρχεται να λύσει το αιώνιο πρόβλημα των celebrities! Αυτό του να ψωνίζουν άνετα στα καταστήματα, χωρίς να στερούνται την περιποίηση και την εξυπηρέτηση των πωλητών, εξαιτίας της μεταμφίεσης τους για να μην τους αναγνωρίζουν οι θαυμαστές τους!

Η Βρετανική εταιρεία λογισμικού NΕC IT Solutions, λοιπόν, με έδρα το Κέμπριτζ, δημιούργησε ένα έξυπνο σύστημα ανίχνευσης προσώπου, καθώς και άλλων μερών του σώματος, όπως το μήκος ή τις ιδιαιτερότητες του κορμού, των χεριών και των ποδιών, ακόμη και τον τρόπο του περπατήματος.

Το σύστημα αυτό αν και δημιουργήθηκε για να εντοπίζει τρομοκράτες και άλλους εγκληματίες, αναμένεται να εγκατασταθεί σε ξενοδοχεία, καταστήματα και εμπορικά κέντρα για να εξυπηρετεί τους VIP που κυκλοφορούν incognito!

Έτσι, οι celebrities θα μπορούν να κυκλοφορούν άνετα με καπελαδούρες, μεγάλα γυαλιά κτλ. προκειμένου να αποφύγουν τις φανατικές εκδηλώσεις των θαυμαστών τους, αλλά από την άλλη θα επωφελούνται την ιδιαίτερη μεταχείριση από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, χάρη στο έξυπνο σύστημα εντοπισμού!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top