Tι έκανε ο άνθρωπος; - Έφτιαξε μηχανή για να ξεχωρίζει τo μπισκότο από την κρέμα στα Oreo!

Δε τα βούταγε στο γάλα καλύτερα;;;

​Εντάξει… μετά από αυτό , όντως η φαντασία των ανθρώπων δεν έχει όρια! Κοτζάμ φυσικός, επιστήμων πράγμα, ο David Neevel από το Portland κατανάλωσε τόση φαιά ουσία για να φτιάξει μηχάνημα- ρομπότ, το οποίο ξεχωρίζει την κρέμα από τα μπισκότα Oreo!!!
Ο Neevel σιχαίνεται την κρέμα που βρίσκεται μέσα στο μπισκότο κι επειδή είναι από τα άτομα που υποστηρίζει πως τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη του και πως όλα μπορούν να είναι όπως τα θέλει στη ζωή του… έφτιαξε αυτό το μηχάνημα για να μη στερείται τη χαρά να απολαμβάνει το αγαπημένο του μπισκότο χωρίς την κρέμα που μισεί!
Ο ίδιος περιγράφει αναλυτικά τη διαδικασία αποκόλλησης του μπισκότου από την κρέμα, καθώς στην αρχή μέχρι και οξυγονοκόλληση χρησιμοποιείσαι (!) και εν τέλει μας παρουσιάζει την τελική διαδικασία! Το μηχάνημα παίρνει τα μπισκότα, τρεκουράκι χωρίζει το μπισκότο σε δύο μέρη και μετά ειδικό βουρτσάκι «ξεσκονίζει» την κρέμα από πάνω τους!
Μάλιστα, παραδέχεται πως του πήρε μήνες να ολοκληρώσει την εφεύρεση του ενώ δεν έβλεπε όλο αυτό το διάστημα καν την κοπέλα του και το σκύλο του!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top