Δεν Υπάρχει: Γάμος αλά… Disney!!!

Θυμάστε την Άριελ τη Μικρή Γοργόνα; -Παντρεύτηκε!

Αυτός δεν είναι γάμος υπερπαραγωγή… δεν είναι απλά παραμυθένιος… δεν υπάρχουν λόγια να τον περιγράψεις! Δεν ξέρεις αν έχεις πάει σε γάμο, σε βάπτιση ή αποκριάτικο πάρτυ!


Η Jamie και ο Christopher Chandler, λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν το γάμο τους με τις αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων, αυτές από τα κινούμενα σχέδια του Disney!




Έτσι, η νύφη ντύθηκε Άριελ-η μικρή γοργόνα, ο γαμπρός - Πρίγκιπας Charming, ο πατέρας της νύφης –Βασιλιάς Τρίτωνας και οι παράνυμφοι ντύθηκαν και από μια διαφορετική πριγκίπισσα της Disney.


Τα τραπέζια στη δεξίωση είχαν κι από ένα διαφορετικό «θέμα» από τις ιστορίες της Disney, ενώ η νύφη περπάτησε τη διαδρομή προς το γαμπρό υπό τον ήχο του κομματιού "Under The Sea" από την ταινία «Άριελ- η μικρή γοργόνα» . Εννοείται πως οι νεόνυμφοι χόρεψαν το "Kiss The Girl”, πάλι από την ομώνυμη ταινία.




Αν και ο γάμος του ζευγαριού έγινε το φθινόπωρο του 2011, το θέμα πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα, ενώ το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε για οικονομικούς λόγους να κάνει το γάμο του στην Disney Land… έτσι έφερε την Disney στον τόπο του, στο Μισσούρι των ΗΠΑ.