ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Barbie ζει, έχει δίδυμη αδελφή και είναι μελαχρινή!!!

Κι όμως καταρρίπτεται ο μύθος του ξανθού!

​Όταν έχεις φαντασία μπορείς να ανατρέψεις ακόμη και τα πιο γνωστά πρότυπα. Αυτό απέδειξαν οι δεκαεξάχρονες Emily and Hannah Jagger Pound, οι οποίες και βρήκαν χωρίς αμφιβολία τα πιο πρωτότυπα φορέματα, προκειμένου να "ενσαρκώσουν" για λίγη ώρα την αληθινή Barbie!!! Οι δύο αδελφές εμφανίστηκαν ανάμεσα σε πρώην συμμαθητές τους με τη μορφή της πασίγνωστης παιδικής κούκλας σε κουτιά προσαρμοσμένα στο δικό τους μέγεθος στα πλαίσια ενός σχετικού promotion με πλούσια και παρεμφερή διακόσμηση.



Η ιδέα προέκυψε στην προσπάθεια των κοριτσιών να κάνουν κάτι διαφορετικό και να εντυπωσιάσουν! Και τα κατάφεραν, με τη βοήθεια της μητέρας τους βέβαια η οποία και κατασκεύασε τα δύο κουτιά μέσα σε μόλις δύο ημέρες, για τα οποία ξόδεψαν 660 δολάρια! Τα πλούσια μαλλιά τους και οι τιάρες στο κεφάλι τους συνέθεσαν το παραμυθένιο σκηνικό!

Στο τέλος της ημέρας τα δύο κορίτσια βγήκαν από τα κουτιά τους, προκαλώντας πανικό ανάμεσα στους καλεσμένους!

«Η Hannah και εγώ σκεφτήκαμε αυτή την ιδέα και ξαφνικά της δώσαμε σάρκα και οστά. Θέλαμε να κάνουμε κάτι ασυνήθιστο και έτσι σκεφτήκαμε να ντυθούμε Barbie, αφού λατρεύαμε να παίζουμε με αυτές τις κούκλες όταν ήμασταν παιδιά» εξομολογήθηκε η Emily, σχολιάζοντας την εκκεντρική τους εμφάνιση!

Μετά από αυτό θα χαμογελάσουν λίγο και τα μελαχρινά κοριτσάκια που μεγαλώνουν με το όνειρο να δοκιμάσουν πάνω τους όλες τις αποχρώσεις του σαντρέ προκειμένου να μοιάσουν στη διάσημη κούκλα!

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες