Στο δικαστήριο μάνα κολλημένη…. με το σολάριουμ!

Κατηγορείται για έκθεση της 5χρονης κόρης της σε θάλαμο μαυρίσματος

​Πράγματι δεν ξέρω αν έχετε δει ξανά τόσο μπρονζέ γυναίκα, μόλις στις αρχές Μαΐου! Η Patricia Krentcil μένει στο New Jersey και παραδέχεται πως αγαπά το μαύρισμα και για χρόνια επισκέπτεται σαλόνια ομορφιάς για να κάνει σολάριουμ!

Αν και είναι υπερβολικά μαυρισμένη, τόσο που μοιάζει τρομακτική…, το πρόβλημα δεν είναι το φετίχ της με το σολάριουμ, αλλά με τις κατηγορίες που δέχτηκε για έκθεση της 5χρονης κόρης της σε συνθήκες τεχνητού μαυρίσματος, που της προκάλεσαν εγκαύματα στο δέρμα!

Η 5χρονη κόρη της βρισκόταν στο σχολείο, όταν η δασκάλα της έπιασε τη μικρή να πονά από βαρύτατα ηλιακά εγκαύματα! Η κοινωνική πρόνοια παρενέβη και η μητέρα κλήθηκε να απολογηθεί στο δικαστήριο για έκθεση της ζωής του παιδιού σε κίνδυνο.

"Ποτέ στη ζωή μου εγώ δεν έχω θέσει σε κίνδυνο το παιδί μου, βάζοντας το σε σολάριουμ! Δεν είμαι χαζή», είπε η μητέρα έξω από δικαστήριο, λίγο πριν την προγραμματισμένη ακρόαση της. «Είμαι μια υπέροχη μητέρα!» πρόσθεσε.

Η ίδια παραδέχτηκε πως το παιδί είχε εκτεθεί στον ήλιο και γι’αυτό πονούσε, ενώ όταν τη συνόδευσε στο σαλόνι ομορφιάς, η μικρή περίμενε στο σαλόνι κι όχι στο θάλαμο μαυρίσματος. Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης του κέντρου ομορφιάς, λέγοντας: «Ποτέ δε θα έβλεπτα κι εγώ ο ίδιος ένα παιδί! Έχω επτά δικά μου! Είναι γελοίο!»

Η 5χρονη ζει ακόμη με την μητέρα της, ενώ η οικογένεια βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας. Η αλήθεια είναι πάντως, ότι η μαυρισμένη Krentcil κρίθηκε ένοχη για κλοπές και απάτες το 2000, που εν τέλει ξεπλήρωνε με μεγάλα ποσά εγγυήσεων…!