Μία ιδιαίτερη τάρτα ετοίμασε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Τάρτα Κις Λορέν με απάκι και θυμάρι
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε τάρτα με αλμυρή κρέμα μπουγάτσας και σύγκλινο και έδειξε βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία στους τηλεθεατές.
Τάρτα με κρέμα αμυγδάλου και ροδάκινα κομπόστα
Υλικά
• 1 φύλλο ζύμη κουρού
• 6 γρ. φρέσκο βούτυρο
• 300 γρ. σύγκλινο (ψιλοκομμένο)
• 200 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
• 700 γρ. φρέσκο γάλα
• Αλάτι – πιπέρι
• Φρέσκο θυμάρι
• 300 γρ. φέτα πικάντικη
• 300 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
Δείτε ολόκληρο την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ