Μία ιδιαίτερη τάρτα ετοίμασε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Τάρτα Κις Λορέν με απάκι και θυμάρι
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε τάρτα με αλμυρή κρέμα μπουγάτσας και σύγκλινο και έδειξε βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία στους τηλεθεατές.
Τάρτα με κρέμα αμυγδάλου και ροδάκινα κομπόστα
Υλικά
•    1 φύλλο ζύμη κουρού
•    6 γρ. φρέσκο βούτυρο
•    300 γρ. σύγκλινο (ψιλοκομμένο)
•    200 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
•    700 γρ. φρέσκο γάλα
•    Αλάτι – πιπέρι
•    Φρέσκο θυμάρι
•    300 γρ. φέτα πικάντικη
•    300 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
Δείτε ολόκληρο την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ