Στους περισσότερους αν όχι σε όλους αρέσουν τα κεφτεδάκια και έτσι άλλη μία φορά ο Λάμπρος Βακιάρος σκέφτηκε να τα κάνει ακόμη πιο νόστιμα.
Ο Βακιάρος φτιάχνει κεφτέδες κοκκινιστούς με χοντρό μακαρόνι
Ο σεφ έφτιαξε λοιπόν κεφτεδάκια της γιαγιάς σε τραγανή φωλιά πατάτας και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Υλικά
Για τα κεφτεδάκια
• 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (με 20-25% λίπος)
• 60 γρ. ελαιόλαδο
• 360 γρ. κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
• 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 200 γρ. ψίχα ψωμί χωρίς κόρα
• 2 μεσαία αυγά
• 8 γρ. δυόσμο (ψιλοκομμένο)
• 30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
• Aλάτι – πιπέρι
Για τη φωλιά πατάτας
• 1.5 κλ. πατάτες για τηγάνισμα (όσο πιο μακριές γίνεται)
• Hλιέλαιο για το τηγάνισμα
• 15 γρ. κορν φλάουρ
Για τη σάλτσα φέτας
• 400 γρ. γάλα
• 200 γρ. φέτα
• 4 – 5 φύλλα δυόσμου
• Aλάτι – πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ