Πεντανόστιμα λαζάνια με κιμά μανιταριών και μοτσαρέλα

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Λαζάνια με κιμά μανιταριών έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο σεφ που πολλές φορές μας δίνει και ιδέες για πρωτότυπες συνταγές, έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές του Star τη διαδικασία.

Γεμιστά κολοκυθάκια ορφανά με κρέμα λεμονιού

Yλικά

•    10 – 15 φύλλα λαζάνια
•    70 γρ. ελαιόλαδο
•    180 γρ. κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
•    1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
•    1 κιλό ψιλοκομμένα μιξ μανιτάρια (πλευρώτους, champignon, porto bello)
•    15 γρ. πελτέ τομάτας
•    240 γρ. λευκό κρασί
•    500 γρ. σάλτσα τομάτας
•    500 γρ. ζωμό λαχανικών
•    25 γρ. φρέσκο βασιλικό (ψιλοκομμένο)
•    400 γρ. μοτσαρέλα (τριμμένη)

Παραδοσιακά ζυμαρικά με σπιτική σάλτσα τομάτας και μυζήθρα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ