Μοσχαράκι με πλεξούδες και λαχανικά στη γάστρα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» κι έφτιαξε μοσχαράκι με πλεξούδες και λαχανικά στη γάστρα.
Γεμιστοί κεφτέδες κοτόπουλου με μοτσαρέλα
Τα υλικά
• 1 κιλό μπούτι μοσχάρι
• 60 γρ. ελαιόλαδο
• 240 γρ. κόκκινο κρασί
• 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 1 πράσο (ψιλοκομμένο)
• 2 πιπεριές φλώρινης (ψιλοκομμένες)
• 1 καρότο (ψιλοκομμένο)
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 3 φύλλα δάφνης
• 950 γρ. ζωμό κότας ή λαχανικών
• 500 γρ. ζυμαρικά πλεξούδες
• 15 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
• Ξερή μυζήθρα για το σερβίρισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ