Μία νόστιμη τάρτα με σπαράγγια και γραβιέρα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής. Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στους τηλεθεατές της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου".
Υλικά
Για τη ζύμη
• 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 125 γρ. βούτυρο
• 3 γρ. αλάτι
• 5 γρ. ζάχαρη
• 1 αυγό
• 40 ml κρύο νερό
Για τη γέμιση
• 15 σπαράγκια
• 30 γρ. ελαιόλαδο
• 75 γρ. βούτυρο
• 75 γρ. αλεύρι
• 750 γρ. γάλα
• 150 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
• 2 αυγά