Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.
Ο σεφ έφτιαξε μπούτια κοτόπουλου με λαχανικά στον φούρνο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 4 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου
• 800 γρ. γλυκοπατάτα (κομμένη σε κύβους)
• 250 γρ. κρεμμύδι (κομμένο στα 8)
• 300 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών
• 250 γρ. μανιτάρια λευκά (κομμένα στα 4)
• 1 κίτρινη πιπεριά (κομμένη στα 8)
• 40 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
• 60 γρ. ελαιόλαδο
• 120 γρ. κρέμα βαλσάμικο
• 45 γρ. βούτυρο
• 1 μπρόκολο (κομμένο σε μικρές τούφες)