Μία νόστιμη πίτα με διάφορα μυρωδικά, πράσο και σπανάκι έφτιαξε το πρωί της Παρασκευής ο Λάμπρος Βακιάρος.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο κιχί (6 τεμάχια)
• 60 – 70 γρ. ελαιόλαδο + 160 γρ. + 120 γρ. (για το φύλλο)
• 500 γρ. ξερά κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
• 8 – 10 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
• 250 γρ. πράσο (ψιλοκομμένο)
• 30 γρ. μυρώνια (ψιλοκομμένα)
• 30 γρ. καυκαλίθρες (ψιλοκομμένες)
• 50 γρ. μάραθο (ψιλοκομμένο)
• 500 γρ. σπανάκι (καθαρισμένο)
• 90 γρ. φρυγανιά
• Αλάτι – πιπέρι