Για αυτούς που νηστεύουν προνόησε ο Λάμπρος Βακιάρος κι έφτιαξε ένα νηστίσιμο, αλλά πεντανόστιμο, cake μπανάνα-σοκολάτα.
Ο κορυφαίος σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» κι έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 350 γρ. ώριμες μπανάνες (χωρίς τις φλούδες) + 1 μπανάνα
• 150 γρ. ελαφρύ ελαιόλαδο
• 150 γρ. μέλι
• 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 4 γρ. baking powder
• 4 γρ. μαγειρική σόδα
• 3 γρ. κανέλα
• 1 πρέζα αλάτι
• 50 γρ. τριμμένα καρύδια
• 100 γρ. σταγόνες σοκολάτα κουβερτούρα