Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης.
Ο σεφ έφτιαξε πουτίγκα με φράουλες και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Για τις γαλλικές αυγόφετες
5 – 6 αυγά
40 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
320 γρ. γάλα
3 γρ. κανέλα ή sweet Twist
30 γρ. βούτυρο (λιωμένο)
1 συσκευασία ψωμί του τόστ
Για το Topping
60 γρ. βούτυρο
60 γρ. καστανή ζάχαρη
3 γρ. κανέλα
50 γρ. καρύδια (τριμμένα σε χοντρό μέγεθος)
Για το γαρνίρισμα
Μέλι
Φρέσκες φράουλες
Κανέλα ή Sweet Twist
Καρύδια
Ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)