Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.
Ο σεφ έφτιαξε πικάντικη ζαμπονοτυρόπιτα.
• 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
• 30 γρ. ελαιόλαδο
• 1 σκελίδα σκόρδο (χοντροκομμένο)
• 120 γρ. πιπεριά φλωρίνης (ψιλοκομμένη)
• 220 γρ. χυμό τομάτας
• 80 γρ. ζωμό λαχανικών ή νερό
• Αλάτι – πιπέρι
• 300 γρ. λεπτές φέτες καπνιστό ζαμπόν
• 200 γρ. τυρί γκόυντα (τριμμένο)
• 4 – 5 κλωναράκια θυμάρι
• 1 κρόκο αυγού + 15 γρ. νερό (χτυπημένα μαζί)