Σιγομαγειρεμένο χοιρινό με κρέμα αβοκάντο

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Μία ιδιαίτερη συνταγή έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο σεφ έφτιαξε σιγομαγειρεμένο χοιρινό με κρέμα αβοκάντο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Τα υλικά που χρειάστηκε ήταν 1,5 κιλό χοιρινή σπάλα, 1κ.σ γλυκιά πάπρικα, 2κ.γλυκού αποξηραμένο θυμάρι, ½ κ. γ. σκόρδο, 2 αβοκάντο, ½ κούπα τοματίνια, αλάτι, πιπέρι, 2-3 κ.σ ελαιόλαδο, 1 κ.σ lime ή λεμονιού, τοματίνια κομμένα στα 4, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, βρασμένο ρύζι, αραβικές πίτες.