Γρήγορα μακαρόν με ινδική καρύδα και μαρμελάδα βερύκοκο!

Εύκολο και γρήγορο γλυκό

Μακαρόν

ΥΛΙΚΑ

 

130γρ ασπράδι αυγού (από 4 μεσαία αυγά)

50γρ ζάχαρη άχνη

βανιλίνη

ξύσμα από μισό λεμόνι

120γρ ζάχαρη κρυσταλλική

150γρ ινδική καρύδα

 

μαρμελάδα βερύκοκο

 

Εκτέλεση:

 

Σε ένα μπωλ ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Φτιάχνουμε ένα μπαιν μαρί και τοποθετούμε από πάνω το μπωλ. Ανακατεύουμαι μέχρι να ζεσταθούν όλα τα υλικά ώστε να έχουμε ένα μαλακό μίγμα. Ετοιμάζουμε ένα ταψί με λαδόκολα. Αν έχουμε σακούλα ζαχαροπλαστικής, τοποθετούμε το μίγμα μέσα και κόβουμε τα μακαρόν, αλλιώς με ένα κουταλάκι τα απλώνουμε στο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165ο C για περίπου 10 λεπτά. Μόλις κρυώσουν τα κολλάμε με μαρμελάδα.

Από τον pastry chef, Γιώργο Πότση
Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top