Παρασκευή σήμερα και η τελευταία που περπάτησε στην πασαρέλα του Shopping star για να εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές της επιλογές για το θέμα της εβδομάδας «Παρουσιάστρια σε διαγωνισμό ομορφιάς», ήταν η 53χρονη Αγγελική.
Shopping Star Ηλιάνα: «Έπρεπε να προσέξεις τα αξεσουάρ»
Όπως σχολίασε η fashion expert, Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την εμφάνισή της: «Αγγελική μου, το φόρεμα που διάλεξες είναι καταπληκτικό! Έχει χρώμα, έχει λάμψη, υπέροχψο πατρόν που αγκαλιάζει τη σιλουέτα σου. Έχεις υπερβάλει λίγο στα κοσμήματα, αρχικά είναι λάθος, δε συνδυάζεται αυτό το κολιέ με αυτά τα σκουλαρίκια, ήθελες κάτι πιο απλό στα αυτιά».
«Μου αρέσει πάρα πολύ το παπούτσι, δεν είναι το αγαπημένο μου, είναι νυφικό, αλλά είναι το καλύτερο απ' όσα είδες. Τα μαλλιά θα έπρεπε να τα κάνεις στο πλάι, κυμματιστά, με ένα κοραλλί κραγιόν επάνω στα χείλη και λίγη λάμψη στα μάτια».
Δείτε το Shopping Star