Ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος για να βάψετε τα φρύδια σας;

Το μακιγιάζ φρυδιών έχει πάρει άλλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Με τα φρύδια να μας απασχολούν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και να αναγνωρίζονται ως η κορνίζα του προσώπου, εμείς αναζητήσαμε τον πιο σωστό τρόπο για να πετύχουμε το τέλειο μακιγιάζ φρυδιών.

Άψογα φρύδια με 5 κινήσεις


Είτε χρησιμοποιείς μολύβια φρυδιών είτε προτιμάς τις σκιές ή ακόμη και κεριά προκειμένου να γεμίσεις τα κενά και να δώσεις ένα όμορφο σχήμα στα φρύδια σου που να σε κολακεύει, το ζήτημα είναι ο τρόπος που θα τα εφαρμόσεις και όχι τόσο το ίδιο το προϊόν.

Και ο σωστός τρόπος είναι ένας: με κοφτές, κάθετες κινήσεις. Δυστυχώς, πολλές από εμάς κάνουμε το λάθος να περνάμε το προϊόν ως μια οριζόντια γραμμή από την αρχή μέχρι το τέλους του φρυδιού. Έτσι, δημιουργείται μια ευθεία γραμμή και το αποτέλεσμα δε δείχνει καθόλου φυσικό, ενώ φαίνεται λες και «ζωγραφίσαμε» το φρύδι μας!

Bάφεις τα φρύδια σου; Το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις

Αντίθετα, με τις κάθετες κοφτές κινήσεις είναι σαν να μιμούμαστε τη φορά της τρίχας. Όταν, μάλιστα, τελειώσουμε με την εφαρμογή του προϊόντος, σωστό είναι να χτενίζουμε με ένα βουρτσάκι τα φρύδια μας, ώστε το προϊόν να απλώνεται καλύτερα και να δείχνει ακόμη πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

 

Πηγή: MyLife