Το νεσεσέρ της camper

Γιατί και η επιστροφή στη φύση θέλει το beauty της

Aγαπητή beauty, αποφάσισες ότι φέτος θα αφήσεις πίσω τις ανέσεις της ζωής την πόλη και θα ζήσεις στη φύση. Προς θεού όμως. Μην αφήσεις πίσω KAI το νεσεσέρ σου. Ποτέ καμία beauty δεν άντεξε χωρίς αυτό!

Κάνε τσεκ στην παρακάτω λίστα με συμβουλές:

Που πας χωρίς αντηλιακό; Eίναι σαν να περπατάς ξυπόλυτη στα αγκάθια. Επέλεξε ένα water resistant που θα σου εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια και προστασία από τη συνεχή επαφή σου με το νερό.

Δες ξεχωριστά την αντηλιακή προστασία του προσώπου. Ανανέωνε την αντηλιακή κρέμα προσώπου σου κάθε δύο ώρες και πάρε μαζί σου οπωσδήποτε ένα αντηλιακό balm χειλιών.

Η after sun φροντίδα για εσένα είναι must. Βάλε στο σάκο σου ένα after sun με aloe vera κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα το οποίο θα λειτουργήσει και σαν καθημερινή ενυδάτωση.

Ναι, ξέρουμε, έχεις πάει εκεί να ξεχάσεις το όνομά σου όχι για να κάνεις spa.Mην σε πιάσει όμως φρίκη εάν τα μαλλιά σου σε λίγες μέρες γίνουν σκληρά και αφυδατωμένα. Την κατάσταση θα σώσει ένα leave-in conditioner που ελέγχει το φριζάρισμα και δεν αφήνει την κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Πάρε μαζί σου φαρμακείο πρώτων βοηθειών και αντικουνουπική λοσιόν. Φλέρταρε με το άλλο φύλο, όχι με το κουνούπι-τίγρης.

Συντάκτρια: Ζωή Γκόρου

Πηγή: allyou.gr