Παρουσιαστές τρώνε ο ένας το δέρμα του άλλου on air!

Δείτε το βίντεο με το μακάβριο θέαμα

Τα όρια ξεπέρασαν δύο Ολλανδοί παρουσιαστές οι οποίοι προκειμένου να κάνουν νούμερα έφαγε ο ένας τον μυ του άλλου αφού πρώτα ένας μάγειρας τους μαγείρεψε on air!


Ο λόγος για τον Dennis Storm και τον Valerio Zeno οι oποίοι δεν δίστασαν να υποβληθούν σε χειρουργείο, προκειμένου να τους αφαιρεθεί ένα κομμάτι από τους μυς τους.


Στην συνέχεια τους τοποθέ��ησαν σε ένα σακουλάκι από τα οποία τους αφαίρεσε ο μάγειρας της εκπομπής και τους τηγάνισε μπροστά στα μάτια του τηλεοπτικού κο��νού.


Η εκπομπή τους ονομάζεται Proefkonijnen (προβάλλεται στο BNN) που σημαίνει «Guinea Pigs», («Γουρούνια της Γουινέας») στην οποία προσπαθούν να απαντήσουν «περίεργες ερωτήσεις» κάνοντας ό, τι πιο «κουλό» μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.


Ο κος Storm λοιπόν αποφάσισε να του αφαιρεθεί ένα μεγάλο κομμάτι κρέας από την πλάτη του, την ώρα που το κρέας του άλλου παρουσιαστή προήλθε από την κοιλιά του…


«Τίποτα δεν είναι τόσο νόστιμο όσο αυτό που φάγαμε» παραδέχθηκε το ζευγάρι παρουσιαστών, όμως αρνήθηκαν να πουν τι γεύση έχει το ανθρώπινο κρέας.


Ο Storm παραδέχθηκε ότι «είναι λιγάκι περίεργο να κοιταχτούμε στα μάτια την ώρα που ο ένας τρώει το κρέας του άλλου» σύμφωνα με το ABC News, ενώ τόνισε πως δεν μετάνιωσε για την απόφασή του.


Και οι δύο παρουσιαστές επιμένουν πως αυτό που έκαναν είναι νόμιμο και πως δεν κινδυνεύει η υγεία τους αφού το κρέας ήταν καλά μαγειρεμένο!


Έντονο προβληματισμό προκαλεί το εν λόγω περιστατικό καθώς αναδεικνύει το πως ο άνθρωπος μπροστά στην φιλοδοξία και το χρήμα, ξεχνά την ανθρωπιά, ξεπερνά τα όρια και γίνεται ένα με τα ζώα που δεν έχουν λογική...


Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει πως πρόκειται για ένα συμβάν το οποίο μόνο θλίψη και απογοήτευση μπορεί να προκαλέσει για το τί προβάλλεται στην τηλεόραση, και πως αυτό μπορεί να επιδράσει ειδικά στην ψυχολογία των παιδιών...


Δείτε το βίντεο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top