Η Patty και πάλι στην Ελλάδα

«Μου λείπει ο μπαμπάς μου»

Η Patty και πάλι στην Ελλάδα

Για δεύτερη φορά βρέθηκε η Patty στην Ελλάδα και πήγε καλεσμένη στο πρωινό του MEGA.

Η Λάουρα Εσκιβέλ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα είναι πλέον 17 χρονών, έχει τελειώσει το σχολείο και ονειρεύεται μια καριέρα Popstar.

«Τελείωσα το σχολείο. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί δεν έμεινα σε κανένα μάθημα και τώρα θα συνεχίσω να σπουδάζω χορό, μουσική και κινηματογράφο», είπε η Λάουρα, η ��ποία αποκάλυψε ότι της αρέσει περισσότερο να τραγουδά και να γράφει τα δικά της τραγούδια, από το να παίζει στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο.

Το χρόνο που πέρασε η Patty ασχολήθηκε εντατικά με τον κινηματογράφο, κάνοντας δύο ταινίες στην Ιταλία και μία στην Ισπανία, ενώ όπως είπε ήρθε η ώρα να αφήσει πίσω της την Patty και να προχωρήσει σε καινούργια πράγματα.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι με τα τόσα ταξίδια υπάρχει κάτι που της λείπει πολύ.

«Μου λείπει ο μπαμπάς μου, που συνήθως μένει στο σπίτι γιατί έχει πολλή δουλειά, αλλά ευτυχώς είναι πάντα μαζί μου η μαμά μου και με βοηθάει να κάνω κάποια πράγματα στη ζωή μου», είπε.

Η Λάουρα αποκάλυψε επίσης ότι είναι μόνη της, αφού δεν προλαβαίνει να ερωτευτεί και αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει καθόλου ο Justin Bieber.

Όσο για την Ελλάδα, είχε μόνο τα καλύτερα να πει.

Λατρεύει τις ελληνικές σαλάτες και γενικά την κουζίνα, ενώ όπου και να πάει πάντα θυμάται πόσο καλά την υποδέχθηκαν οι Έλληνες.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top