ΔΕΙΤΕ τις πρώτες δηλώσεις της Κ. Καραβάτου στις κάμερες

Με νέο look μιλάει για την κόρη της και την τηλεόραση

ΔΕΙΤΕ τις πρώτες δηλώσεις της Κ. Καραβάτου στις κάμερες

Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε την Κατερίνα Καραβάτου μετά τη γέννηση της κόρης της, όμως δεν ήταν δυνατόν να λείπει από την πρεμιέρα του συζύγου της Κρατερού Κατσούλη στο θέατρο Μουσούρη με το έργο «Πέτρες στις τσέπε�� τους».

Η Κατερίνα έκανε εμφάνιση με ανανεωμένο look, και κούρεμα a la Victoria Beckham και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Νιώθω πολύ ολοκληρωμένη και πολύ ευτυχής. Δεν είναι τίποτα όπως ήταν πριν. Ξενυχτάω πάρα πολύ γιατί θηλάζω αποκλειστικά το μωρό μας, οπότε δεν υπάρχει πρόγραμμα . Το μόνο που κάνω είναι να είμαι μαζί της», είπε με ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά η Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι η κόρη της είναι σαν όλα τα μωρά, με τις γκρίνιες και τα γέλια της και παραδέχθηκε ότι δεν της μοιάζει καθόλου.

«Έχει τα μάτια του μπαμπά, έχει τα αυτιά του μπαμπά, έχει το στόμα του μπαμπά, έχει τη μύτη του μπαμπά μου, από εμένα ειλικρινά νομίζω ότι δεν έχει πάρει τίποτα, αλλά παρηγοριέμαι από μόνη μου ότι μου μοιάζει στο ύφος», είπε.

Η Κατερίνα είπε ότι δεν έχει δει και πολύ τηλεόραση λόγω χρόνου, όμως δεν έκρυψε ότι της έχει λείψει.

«Η δουλειά μου φυσικά και μου έχει λείψει. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω και θα κάνω ότι κάνει κάθε μαμά που γυρίζει στη δουλειά της», είπε, αλλά τίποτε περισσότερο για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια.

Ούτε φυσικά για τον άγαρμπο τρόπο που έμαθε ότι κόβεται το Κους Κους. Άλλωστε το λέει και το ξαναλέει, προτεραιότητά της είναι η μπέμπα, σε σημείο που και η ίδια λέει ότι θα πρέπει να απογαλακτιστεί από το μωρό της.

Δείτε το video από την εκπομπή Πρωινό mou…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top