Flashback βίντεο: Έλληνες παρουσιαστές στα πρώτα τους βήματα

Πώς ήταν οι άνθρωποι που βλέπουμε μέχρι σήμερα;

Flashback βίντεο: Έλληνες παρουσιαστές στα πρώτα τους βήματα
Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Νίκος Χατζηνικολάου, Έλλη Στάη, Μαρία Χούκλη, Νίκος Ευαγγελάτος και Τέρενς Κουίκ είναι μερικοί μόνο από τους ανθρώπους που για χρόνια μπαίνουν ή έμπαιναν μέχρι πρόσφατα στα σπίτια μας μέσα από την μικρή οθόνη. Το star.gr ετοίμασε ένα flashback βίντεο με τους αγαπημένους μας παρουσιαστές στα πρώτα τους βήματα!

Θέσεις στο τηλεκοντρόλ μας άλλαξαν, όπως άλλαξαν με τα χρόνια το στυλ και τα ρούχα τους: θυμάσαι τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Mega, χωρίς να γκριζάρει και με γυαλιά μυωπίας με χοντρό κοκάλινο σκελετό; Ή μήπως έχεις κατά νου την Έλλη Στάη στην κρατική TV των ‘80s, καστανομελαχρινή και με βάτες που έβγαζαν μάτι;

Από ρεπόρτερ παρουσιαστής, με χαρακτηριστική πάντοτε φωνή, ο Τέρνες Κουίκ, κατέχει το ρεκόρ τηλεοπτικών παρτενέρ, ενώ μπούκλα «σύννεφο» είχε η Μαρία Χούκλη όταν έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το δελτίο του Mega παρά το ότι είχε δουλέψει για χρόνια πίσω από τις κάμερες στην ΕΡΤ.

Με το μαλλί κατράμι, ο νεαρός τότε Νίκος Ευαγγελάτος μας έλεγε τις ειδήσεις μέσα από τον Σκάι, όπου και καθιέρωσε τα τηλεοπτικά παράθυρα. Στο μεταξύ, η νυν σύζυγός του, Τατιάνα Στεφανίδου, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο με το χαρακτηριστικό γκριζοπράσινο βλέμμα της στα τέλη της δεκαετίας του ‘80, οπότε και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην TV, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη που εμφανισιακά ουδεμία σχέση έχει με τότε…

Κάθε άλλο παρά… ξανθιά μας είπε την πρώτη της «καλημέρα» η Ελένη Μενεγάκη, που στα τέλη του 1991 έκανε το ντεμπούτο της στο «Πρωινό Κοκτέιλ» του Mega με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη. Τέλος, στην ίδια κατηγορία… τρίχας και η Ναταλία Γερμανού, που το 1995 στο «Club Sandwich» βγήκε με το μαλλί κατράμι!


Δείτε στο βίντεο τους Έλληνες παρουσιαστές στα πρώτα τους βήματα

​​​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top