A. Kωστάλας:«Ο Λάτσιος είναι... αποκάλυψη»!

Τι λέει για τους διαγωνιζόμενους και το ατύχημα του

A. Kωστάλας:«Ο Λάτσιος είναι... αποκάλυψη»!
Για το ατύχημα που του στέρησε τον χορό στον πάγο, την βαθμολογία του στους πρωταγωνιστές του Dancing on Ice και τον Γιάννη Λάτσιο μίλησε ο κριτής, Α. Κωστάλας.

«Έκανε και εγώ κάποτε πατινάζ, μόνο που πια έχω αφήσει τα παγοπέδιλα. Το περασμένο καλοκαίρι είχα ένα ατύχημα, ράγισα την επιγονατίδα μου, οπότε δεν θέλω να ρισκάρω ένα πέσιμο στο ίδιο πόδι. Πλέον δεν είμαι 20 χρονών για να γίνω καλά», λέει στην Realnews και παραδέχεται ότι χάρηκε πάρα πολύ με το concept του Dancing on Ice, γιατί «με ενδιαφέρει ο κόσμος να αγαπάει αυτό το άθλημα».

Ποια είναι η γνώμη του για τον Γιάννη Λάτσιο; «Στον Λάτσιο πιστεύω πολύ. Μου αρέσει ως άνθρωπος, είναι γλυκομίλητος, χαμηλών τόνων και γεννάει ιδέες. Πολλές φορές ανατρεπτικές, εκ των υστέρων όμως δικαιώνεται», λέει και προσθέτει ότι του λείπει από την θέση του κριτή, αφού τον θεωρεί… αποκάλυψη! «Έχει λεπτό χιούμορ και ήταν πάρα πολύ καλός», εξηγεί.

Τέλος, υποστηρίζει ότι δεν είναι αυστηρός κριτής. «Δεν το δέχομαι αυτό. Θέλω να διαφυλάξω την αξία αυτού του αθλήματος, που είναι δύσκολο και πολύ όμορφο. Αν δώσουμε αμέσως εξάρια μετά που θα πάει; Δεν αντιμάχεσαι τους διαγωνιζόμενους, τους προστατεύεις», καταλήγει.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top