Μ. Μπεκατώρου: «Είναι άδικο να γίνεται σύγκριση με την Ε. Μανωλίδου»

Γιατί μπούχτισε η παρουσιάστρια;

Μ. Μπεκατώρου: «Είναι άδικο να γίνεται σύγκριση με την Ε. Μανωλίδου»

Εντάξει, είπαμε, καλή, χρυσή η Μαρία Μπεκατώρου, όμως άρχισε κι αυτή να βαριέται που τη συγκρίνουν συνέχεια με την Ευγενία Μανωλίδου.

«Ήμουν σίγουρη ότι θα γινόταν η σύγκριση, αλλά αυτό είναι άδικο και καθόλου σωστό να μιλάμε για την παρουσίαση δύο εντελώς διαφορετικών πραγμάτων. Μπορεί η βάση να είναι η ίδια, αλλά μιλάμε για εντελώς διαφορετικές ηλικίες σεμμετεχόντων και εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση», είπε η Μαρία στο περιοδικό People.

Πάντως η παρουσιάστρια δεν έχει ακούσει μέχρι στιγμής κάτι που να την έχει στεναχωρήσει.

«Η Ευγενία έκανε το Master Chef με τους ενήλικους, στο οποίο έπρεπε να είναι αυστηρή και να ακολουθεί μια συγκεκριμένη γραμμή. Κι εγώ κάνω το Master Chef για παιδιά και σ’ αυτό μπορείς πιο άνετα να βγάλεις το χαρακτήρα σου και οι αντιδράσεις να είναι πιο χαλαρές και γλυκές… αλλά δεν έχω ακούσει κάτι που να με στεναχωρήσει», λέει.

Και μην της πει κανείς ότι προσπαθεί να μιμηθεί την Ευγενία…

«Δεν μου αρέσει να κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και δεν πρέπει ούτε να κρατά, ούτε να πετάς κάτι. Χρειάζεται να είσαι ο εαυτός σου. Αυτή είναι η μαγεία της τηλεόρασης», τονίζει.

Πάντως το μηνυματάκι της με τον τρόπο της το έστειλε στην Ευγενία Μανωλίδου.

«Δε με νοιάζει τι θα γίνει στο μέλλον. Εκείνο που μ’ ενδιαφέρει είναι να ζω το σήμερα. Σ’ αυτή τη δουλειά σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι και μεθαύριο δεν είσαι και πουθενά», είπε…

Το’ πιασες Ευγενία;;;

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top