Ε. Μενεγάκη: «Η Κορομηλά είναι μία»!

Έτσι για να μη λέτε ότι υπάρχει κόντρα

Τελικά το πρόβλημα της Ελένης Μενεγάκη πρέπει να είναι… σοβαρό. Μετά από το χθεσινό συμβάν που άλλαξε φύλο σε μια τηλεθεάτρια που την πήρε τηλέφωνο, σήμερα βρέθηκε και πάλι σε δύσκολη θέση λόγω της… ασθενούς ακοής της!!!!

Βγαίνει λοιπόν στο τηλέφωνο μια νέα τηλεθεάτρια, η… Ρούλα. Κρατήστε το, το όνομα γιατί έχει σημασία. Ο διάλογος που ακολουθεί είναι όλα τα λεφτά.

«Ποια Ρούλα καλέ;», ρώτησε η Ελένη.

«Η Ρούλα», της απαντά η τηλεθεάτρια.

«Ε… όμως πες μου η Ρούλα από το Καματερό», επιμένει το Λενιώ και η τηλεθεάτρια απαντά από την άλλη άκρ�� της γραμμής:

«Η Ρούλα από τη Λαμία».

Κι εδώ είναι που η Ελένη… παρακούει και λέει:

«Ποια Ρούλα καλέ μία; Η Κορομηλά είναι μία»!!!!!!

Με το που επανέλαβε λοιπόν η τηλεθεάτρια ότι είναι από τη Λαμία, η Ελένη άλλαξε χίλια χρώματα. Κοκκίνισε, άσπρισε και αναζήτησε την αγκαλιά της Άσυς για παρηγοριά.

« Ε, όχι δεν πάει άλλο!!!! Κάντε κάτι με τα αυτιά μου, βάλτε μου ένα ακουστικό. Θέλω να με πάρετε αγκαλιά. Δεν αντέχω άλλο. Δεν μπορώ, θα βάλω τα κλάματα. Τι να πω, δε μιλάω άλλο. Μιλήστε μόνοι σας», είπε η Έλεν.

Κουφή, κουφή πάντως η Ελενίτσα, το κομπλιμέντο για την Κορομηλά το είχε έτοιμο. Όχι για να μη λένε ότι υπάρχει… κόντρα. Μέρες που είναι, είδατε που η Ελενίτσα τον ��ίπε τον καλό το λόγο για το Ρουλιώ;

Και δεν είπε μόνο τον καλό το λόγο για τη Ρούλα. Επιβεβαίωσε και την τηλεθεάτρια που της είπε ότι δείχνει πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Εντάξει η ζωή δεν είναι μόνο χαρές. Αλλά κάνει κύκλους, κι εκεί που δεν είμαστε στα καλά μας πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα γυρίσει ο τροχός και θα είμαστε πάλι στις χαρές και στα γλέντια», είπε η παρουσιάστρια.

Αυτά είναι… Το 2012 θα βρει το Ελενάκι, ερωτευμένο, ευτυχισμένο, όμορφο, μες στα γλέντια κι αν πιστέψουμε και τα άστρα θα βάλει και το τρίτο στεφάνι…

Δείτε το video…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top