Πώς αποχαιρέτησε ο Γ. Παπαδάκης το 2011;

ΔΕΙΤΕ ποιο τραγούδι αφιέρωσε στους τηλεθεατές

Πώς αποχαιρέτησε ο Γ. Παπαδάκης το 2011;

Να φύγει και να μην ξανάρθει το 2011 θέλει ο Γ. Παπαδάκης και επειδή έχει και μεγάλη αγωνία για το πώς θα είναι η νέα χρονιά που πλησιάζει, είπε να ρωτήσει τα… άστρα, μπας και του πουν κάτι αισιόδοξο.

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής εκπομπής του λοιπόν φώναξε στο πλατό τη Λίτσα Πατέρα και την έβαλε μάλιστα να κάτσει και στη θέση του, έτσι για να την ακούσουν όλοι με προσοχή.

«Έλα εδώ ρε Λίτσα, πες μας. Αυτό το ρημαδιασμένο το 2012 θα είναι καλύτερο;», ρώτησε ο παρουσιαστής με μια ζοχάδα άλλο πράγμ��.

Μάλιστα η Λιάνα Κανέλλη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή είχε μία ακόμα απορία, όσον αφορά το ζώδιο στο οποίο ανήκει το… ΠΑΣΟΚ!!!

Όταν μάλιστα η Λίτσα Πατέρα είπε ότι είναι Ζυγός, ο Γ. Παπαδάκης αναφώνησε:

«Αν το ΠΑΣΟΚ είναι Ζυγός, εμείς είμαστε τα υποζύγια» και πήρε και τα εύσημα από την Λιάνα Κανέλλη για τα καλά του ελληνικά.

Πάντως και οι προβλέψεις της κυρίας Λίτσας για το 2012 είναι μαύρες κι άραχνες.

Γι’ αυτό και ο Γ. Παπαδάκης είπε να αποχαιρετήσει για φέτος τους τηλεθεατές του με ένα τραγούδι… όλο νόημα.

«Το τραγούδι δεν είναι εορταστικό, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου του φίλου μου, που μαζί μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά, μέχρι που έφυγε για τη Φιλαδέλφεια. Έχει και αλληγορική σημασία. Σας το αφιερώνω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Προσέξτε, δεν είναι ένα χαζοτράγουδο, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα. Για ακούστε το…», είπε ο παρουσιαστής και καθώς έπεφτε το σήμα της εκπομπής ακούγονταν το «Χρόνια πολλά» του Παπακωνσταντίνου.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top