Καινούργιου: «Με χτυπούν αλλά αντέχω!»

«Με ενοχλεί γιατί στεναχωριέται η οικογένεια μου»

Για τα «χτυπήματα» που όπως υποστηρίζει έχει κατά καιρούς δεχτεί, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV.

«Με χτυπούν αλλά αντέχω» είπε όλο νόημα, αναφερόμενη στα σχόλια που έλαβαν οι φωτογραφίες οι οποίες την εμφανίζουν σε μικρότερη ηλικία, πριν κάνει πλαστική.

«Βγήκαν κάποιες φωτογραφίες που ήμουν 16-17 και τώρα είμαι 26-27! Και πριν τρία χρόνια, και πριν έξι χρόνια είχα άλλο μαλλί. Στην αρχή μπορεί να μ΄ενόχλησε και να με στ��ναχώρησε, αλλά μετά αδιαφόρησα γιατί το θεώρησα παντελώς αστείο», δήλωσε η ίδια.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «δεν έχω κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις. Άκουσα πάρα πολύ άσχημα πράγματα. Δεν μ΄ενόχλησε καθόλου για μένα. Μ΄ενόχλησε για την οικογένεια μου. Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν και είναι πολύ αυστηροί».

Τέλος, τόνισε πως η επίθεση που δέχεται είναι αναίτια, καθώς όπως είπε, «δεν νομίζω ότι έχω προκαλέσει κάτι με κάποιες δηλώσεις μου. Είμαι σεμνός και ταπεινός άνθρωπος».

Κάντε κλικ και δείτε τι δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου στο Γιώργο Σατσίδη, όπως μεταδόθηκε από το «Πρωινό mou»…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top