«Μείναμε μαζί δύο μέρες μετά την γνωριμία μας»

Τί(άλλο)λέει η Αμέλια Αναστασάκη για τον Κώστα Αποστολάκη;

«Μείναμε μαζί δύο μέρες μετά την γνωριμία μας»

Το ερχόμενο καλοκαίρι σκοπεύουν να παντρευτούν η Αμέλια Αναστασάκη και ο Κώστας Αποστολάκης, που δηλώνουν έτοιμοι να αποκτήσουν και παιδί. Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια ανήμερα των κοινών τους γενεθλίων στις 12 Δεκεμβρίου. Οι δυο τους φωτογραφίζονται πλέον μαζί, ενώ παραχώρησαν και κοινή συνέντευξη για την γνωριμία τους, αλλά και το πώς βλέπουν το κοινό τους μέλλον.

Αμέλια Αναστασάκη: «Με τον Κώστα μένουμε μαζί από την δεύτερη μέρα της γνωριμίας μας. Γνωριστήκαμε από προξενιό. Το καλοκαίρι, παρ’ όλο που είχε ξεκινήσει μόλις μια εβδομάδα η εκπομπή μου στο Alter και ήμουν πολύ κουρασμένη, με παίρνουν ο Κώστας (σ.σ. κοινός τους φίλος και ο άνθρωπος που ευθύνεται για την γνωριμία τους) και η γυναίκα του τηλέφωνο και μου προτείνουν να πάμε για φαγητό. Στην αρχή αρνήθηκα, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Την ώρα που τρώγαμε λοιπόν, τηλεφώνησαν και στον Κώστα και εκείνος μας προσκάλεσε σε ένα μπαράκι που ήταν εκεί κοντά για ποτό».


Πώς ήταν η πρώτη τους συνάντηση; «Η πρώτη μας συνάντηση κατέληξε σε καβγά. Ο Κώστας, επειδή είναι πολύ επικοινωνιακός, προσπαθούσε να με εντυπωσιάσει. Τελικά αυτό που κατάφερε ήταν να με εκνευρίσει και να με κάνει να του μιλήσω απότομα, γιατί εγώ, όταν μου αρέσει κάποιος, αντιδρώ άσχημα. Απογοητευμένος, ο κοινός μας φίλος μου λέει όταν φύγαμε: «Μα ήταν τρόπος αυτός να του φερθείς έτσι του ανθρώπου;» «Να δεις που αύριο θα σε πάρει τηλέφωνο για να ζητήσει το νούμερό μου», του απαντώ, όπως κι έγινε. Την επομένη μέρα μου έστειλε μήνυμα. Μια μέρα μετά πήγαμε για φαγητό και από τότε είμαστε μαζί», προσθέτει η παρουσιάστρια.


Μέχρι πρότινος, ο Κώστας Αποστολάκης δήλωνε αμετανόητος εργένης:«Δεν είναι ωραίο να αναθεωρείς στην ζωή σου; Δεν θα ήταν βαρετό να έχεις συνέχεια την ίδια νοοτροπία; Η Αμέλια ήταν αυτή που με έκανε να αλλάξω γνώμη και την απόφαση για την πρόταση γάμου την πήρα πριν από μερικές εβδομάδες. Γενικά, εγώ στην ζωή μου τα βλέπω απλά τα πράγματα. Ταιριάζεις με κάποια; Το επιχειρείς και τα υπόλοιπα τα βρίσκετε στην πορεία. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να με φανταστώ εύκολα γαμπρό – εκτός δουλειάς – γιατί κοστούμι έχω φορέσει μια φορά στην ζωή μου, σε μια βάφτιση, αλλά ήλθε η ώρα να το κάνω και αυτό!»


Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για το πώς βλέπει την οικονομική αβεβαιότητα της εποχής και δη στον χώρο του:«Από το 1994 μέχρι το 2000 ήμουν άνεργος. Είχα πάει σε όποια οντισιόν υπήρχε, αλλά κανένας δε μη ήθελε στον θίασό του. Μέχρι και για την Μελωδία της Ευτυχίας είχα κάνει ακρόαση, αλλά ούτε εκεί κατάφερα να πείσω την Αλίκη Βουγιουκλάκη να με πάρει… Πιστεύω ότι τα πράγματα στην ζωή μας δεν τα φτιάχνουμε εμείς όπως τα θέλουμε. Πολλές φορές είμαστε σαν μαριονέτες και ειδικά όταν νομίζουμε ότι ρυθμίζουμε την ζωή μας, τότε είναι που έρχεται η ανατροπή. Βρήκα έναν ωραίο άνθρωπο που αγαπάω και με αγαπάει και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να περάσουμε καλά».


(Πηγή: ΟΚ!)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top