Τζένη Μπαλατσινού:«Ζηλεύω πολύ τους παίκτες του Dancing on ice»

Θα φορέσει παγοπέδιλα την Πρωτοχρονιά;

Μπορεί να παρουσιάζει το Dancing on ice, ένα σόου απόλυτων ανατροπών, ωστόσο, η Τζένη Μπαλατσινού δηλώνει έτοιμη να κάνει η ίδια την μεγαλύτερη ανατροπή από όλες όσες έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο παιχνίδι: Να χορέψει και η ίδια στον πάγο. Τι απαντά στο ενδεχόμενο να φορέσει παγοπέδιλα;

«Στην αρχή θα ήμουν μάλλον λίγο διστακτική, αλλά για να πώ την αλήθεια, πολλές είναι οι φορές που ζηλεύω τους παίκτες και το πόσο καλά περνάνε στον πάγο. Μήπως τελικά ήλθε η ώρα να το τολμήσω;»

Η παρουσιάστρια δηλώνει εξαιρετικά χαρούμενη που φέτος συνάντησε τηλεοπτικά τον σύζυγό της. Όμως, δουλειά και οικογένεια είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. «Και ο Πέτρος και εγώ απολαμβάνουμε την τηλεοπτική μας συνύπαρξη. Εχουμε όμως φροντίσει να τηρούμε τα όρια και να διαχωρίζουμε το σπίτι και το πλατό. Στο σπίτι προτεραιότητα είναι τα παιδιά και η οικογενειακή μας ισορροπία. Πάντα προσπαθούμε στο σπίτι να μιλάμε για τα επαγγελματικά το λιγότερο δυνατόν», λέει.

Της κάνει κριτική ο άνδρας της; «Εννοείται ότι μου κάνει κριτική, όμως του κάνω κι εγώ! Ούτως ή άλλως αυτό είναι που περιμένω από τους φίλους μου και την οικογένειά μου… Να είναι ειλικρινείς και να μου επισημαίνουν τα τρωτά σημεία μου για να γίνομαι ολοένα και καλύτερη. Εννοείται, λοιπόν, ότι ο άντρας μου και τα παιδιά μου εκφράζουν την γνώμη τους».

Με την ευχή η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη από την προηγούμενη, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε στο TV Ζάπινγκ ότι η νέα χρονιά θα την βρεί στο πλατό του DOI. Οσο για το τί κάνει την ίδια ευτυχισμένη; «Η θετική ενέργεια είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Πρέπει όμως όλοι μας να καταφεύγουμε σε δραστηριότητες που μας γεμίζουν και μας προσφέρουν δύναμη και αισιοδοξία. Η δική μου πηγή θετικής ενέργειας είναι η οικογένειά μου. Ο Πέτρος, οι γονείς μου ��αι τα παιδιά μου είναι αυτοί που μου δίνουν δύναμη και κουράγιο για να περνάμε ενωμένοι και τα πιο δύσκολα».