Με έθνικ look εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Ελένη!

Με βραχιόλι και κολιέ που της χάρισαν τα παιδιά της

Με έθνικ look εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Ελένη!

Με το αγαπημένο της μπεζ παντελόνι και μπλούζα σε έθνικ στιλ εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη. Αυτό όμως που έκανε «μπαμ» ήταν το περίεργο κολιέ και το ακόμη πιο εκκεντρικό βραχιολάκι που φορούσε στο χέρι της, αφού ήταν εμφανές ότι δεν είχαν αγοραστεί από κάποιο πανάκριβο κοσμηματοπωλείο.

Η Ελένη ξεκίνησε από το βραχιόλι της: «Με ρωτάτε για αυτό που φοράω στο χέρι μου. Δεν είναι βραχιόλι, είναι για να μαζεύω τα μαλλιά της κόρης μου και φυσικά τα δικά μου κι έτσι βρήκα την ευκαιρία να το φορέσω. Μια και δεν με αφήνουν πια να φοράω κάτι στα μαλλιά, το φοράω στο χέρι. Όπως καταλάβατε για το χέρι δεν έχω πάρει εντολή!

Αλλά και το κολιέ μου όμως, δεν μπορείτε να πείτε, έτσι; Είναι χειροποίητο του γιου μου. Μου είπε το πρωί: Μαμά να το πεις στην εκπομπή ότι στο έφτιαξα εγώ. Το έφτιαξε, μου το έκανε δώρο, πήρε βέβαια τα πράγματα της Λάουρας για να το φτιάξει και πλακώθηκαν, αλλά όλα εντάξει».

Του’έστιν, αυτό που αποκάλυψε ήταν ότι της απαγόρευσαν να φοράει τα γνωστά λουλούδια και faux μπιζού που φορούσε μέχρι σήμερα στα μαλλιά και πλέον αξεσουάρ φοράει μόνο στο λαιμό και τα χέρια.

Πάντως μεταξύ μας, αν και από την αρχή φαινόταν ότι αυτά που φορούσε δεν άξιζαν μια περιουσία, ήταν το πιο ακριβό δώρο που θα μπορούσε να της κάνει κανείς, αφού της τα είχαν χαρίσει τα ίδια της τα παιδιά.


Δείτε τί είπε για αυτά που φορούσε σήμερα στην εκπομπή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top