«Εφαγα πάρα πολύ-πόσο φαγητό να χωρέσει πια αυτό το κορμί;»

Πού έτρωγε η Ελένη Μενεγάκη την επομένη των Χριστουγέννων;

«Εφαγα πάρα πολύ-πόσο φαγητό να χωρέσει πια αυτό το κορμί;»

Ξεκούραστη, χαμογελαστή όπως πάντα και με πολύ πολύ κέφι επέστρεψε από τις διακοπές των Χριστουγέννων η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια που έλειψε τέσσερις ημέρες από το πλατό, καθώς οι εκπομπές της Παρασκευής και της Δευτέρας ήταν μαγνητοσκοπημένες ανέφερε ότι η επόμενη παύση που θα κάνει θα είναι το… Πάσχα. «Διακοπές τέλος, τώρα θα πάμε σερί μέχρι το Πάσχα, πρώτα ο Θεός», είπε χαρακτηριστικά. Όμως αυτό που «έκαιγε» τους υπόλοιπους δεν ήταν πότε θα ξανακάνουν διακοπές, αλλά πού πήγε και τι έκανε η Ελένη, όσες μέρες έλειπε.

«Λοιπόν αυτό το twitter», συνέχισε η Ελένη, «έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Ημασταν σε μια ταβέρνα και τρώγαμε και όταν πια επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο, μια φίλη στο twitter μου έγραψε: Φάε και λίγο αγριογούρουνο, τα τσάκισες τα παϊδάκια!»

Η Ελένη βέβαια δεν αποκάλυψε πού ήταν η ταβέρνα όπου έτρωγε, όμως όπως διαβάζουμε στο t-life, τα παϊδάκια και το γουρουνόπουλο ήταν η σπεσιαλιτέ της ταβέρνας «Στάϊκος», στην περιοχή Λιβάδι της Αράχωβας. Η Ελένη, λοιπόν, βρέθηκε την Δευτέρα των Χριστουγέννων στην συγκεκριμένη ταβέρνα, όπου «δεν έπεφτε καρφίτσα» από τον πολύ κόσμο. Μαζί της ήταν ο Ματέο και ο μικρός Άγγελος. «Ηταν οι τρεις τους. Απλά ντυμένοι. Τρώγαμε στο διπλανό τραπέζι», αποκάλυψε άνθρωπος που έφαγε στην ίδια ταβέρνα. «Ο Ματέο έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά της Ελένης και ιδίως με τον Αγγελο», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Οσο για την απάντηση της Ελένης στο μήνυμα της φίλης στο twitter; «Εφαγα πάρα πολύ. Αλλά πραγματικά πάρα πολύ. Δεν έφαγα γουρουνόπουλο, γιατί το είχα τσακίσει την προηγούμενη. Γι’ αυτό έφαγα παϊδάκια, γιατί είχα φάει γουρουνόπουλο μια μέρα πριν. Πόσα γουρουνόπουλα πια να χωρέσει αυτό το κορμί; Θέλω όμως να τονίσω ότι στο twitter μπήκα μόνο μια φορά και αυτή μετά που γυρίσαμε από την ταβέρνα γιατί όταν είμαι με τα παιδιά δεν θέλω να χάνω καθόλου χρόνο γράφοντας στο twitter. Καταλαβαίνετε…»

Για γουρουνόπουλο και μηνύματα στο twitter δεν ξέρουμε, αλλά για τα παϊδάκια, το ομολόγησε και η ίδια μέσω της προσωπικής της σελίδας: «Εφαγα τόσα παϊδάκια που δεν αναπνέω», έγραψε χαρακτηριστικά την επομένη των Χριστουγέννων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top