Η «σπόντα» της Νομικού στην Καινούργιου

Γιατί η Δούκισσα συγκίνησε την Κατερίνα;

Η «σπόντα» της Νομικού στην Καινούργιου
Μετά την Ναταλία Γερμανού που- όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr- σχολίασε τη συνέντεξη της Δούκισσας Νομικού στο «Πρωινό mou» και την παραδοχή της πως είναι πολύ ερωτευμένη με τον Χολίδη, ήρθε και η σειρά της Κατερίνας Καινούργιου να κάνει τα δικά της σχόλια:

«Με συγκίνησες σήμερα… Μίλησες πολύ ωραία και φαίνεσαι… πραγματικά ερωτευμένη! Χαίρομαι πολύ για σένα… Καφέ πότε;» ήταν το μήνυμα που πόσταρε η Κανινουργιου στο Twitter της Δούκισσας.

Τι της απάντησε η Νομικού;

«Σε ευχαριστώ Κατερινάκι μου!!! Αφού τα είπαμε και από κοντά… Και συ μι�� χαρά είσαι όμως… Αμέ να βρεθούμε… Την άλλη βδομάδα;;;»
Ουπς… σαν σποντούλα μας φάνηκε αυτό ή ήταν η ιδέα μας; μιλάμε φυσικά για την φράση «και συ μια χαρά είσαι όμως…» την οποία η Δούκισσα συνόδευσε με emoticon ματάκι που κλείνει όλο νόημα.

Προφανώς κάτι ξέρει η Νομικού, που η Καινούργιο δεν παραδέχεται δημόσια, και μιλάμε φυσικά για την φημολογούμενη σχέση της με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, την οποία η ίδια διαψεύδει κατά τ΄άλλα, ισχυριζόμενη πως είναι «μόνο φίλοι»!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top