Η Μαίρη Συνατσάκη ανακρίνει τον καλό της Μύρωνα Στρατή

«Είμαι δοσμένος σε μια γυναίκα», της είπε

Η Μαίρη Συνατσάκη ανακρίνει τον καλό της Μύρωνα Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη πήρε τον καλό της Μύρωνα Στρατή και τον κολλητό της Δημήτρη Ουγγαρέζο, ανέβηκαν στο τελεφερίκ στην Πάρνηθα και είπαν να ξεκινήσουν τη συμμετοχή της Μαίρης στο Πρωινό mou με μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα λοιπόν της Μαίρης ο Μύρωνας Στρατής κλήθηκε να απαντήσει με ειλικρίνεια πάνω από όλα στις ερωτήσεις των παιδιών μέσα στο χρονικό διάστημα που διαρκεί η βόλτα με το τελεφερίκ.

Πώς αισθάνθηκε άραγε ο τραγουδιστής που του έπαιρνε συνέντευξη η σύντροφός του;

«Είναι κάπως αμήχανο, αλλά είναι και καθημερινό, το έχω συνηθίσει», είπε, κοιτάζοντάς της με ένα γλυκό χαμόγελο στα μάτια.

Ο Μύρωνας Στρατής παινεύτηκε ότι το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του είναι μια… σούπα με κουνουπίδι, παρμεζάνα και λάδι τρούφας, ενώ φαίνεται ότι η κρίση τον έχει χτυπήσει κι αυτόν, αφού όπως λέει χρησιμοποιεί σε κάθε video clip την καλή του για να κάνει οικονομία!!!!

«Είναι η πιο οικονομική λύση. Επίσης τώρα που έχει αδυνατίσει χωράει σε όλα τα δείγματα και δεν χρειάζεται να φέρνουμε και πολλά ρούχα», είπε.

Στην ερώτηση όμως… παγίδα του Δ. Ουγγαρέζου, για το ποια του αρέσει πιο πολύ η Π. Τσαπανίδου, η Ε. Παπαβασιλείου ή η Δ. Νομικού, ο τραγουδιστής απάντησε με διπλωματία.

Άμα ήθελε ας έκανε κι αλλιώς, από πάνω του είχε τη Μαιρούλα, δεν ήταν ώρα να πέσει… παντόφλα, ήταν και τόσα μέτρα πάνω από το έδαφος!!!!

«Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω. Είμαι δοσμένος σε μια γυναίκα. Όλες έχουν την ομορφιά τους», είπε ο Μύρωνας μες στη γλύκα.

Πάντως δεν του έχει τύχει ποτέ να τον φέρει σε δύσκολη θέση μια θαυμάστρια.

«Δεν μου έχει τύχει ποτέ να με φρικάρει κάτι που έκανε μια θαυμάστρια. Ίσως γιατί κι εγώ είμαι χαμογελαστός, ανοιχτός, αρκουδάκι της αγάπης και καλούλης και δεν αφήνω περιθώρια πολλά με τον τρόπο μου», είπε.

Και για το τέλος μας άφησε το καλύτερο. Δε θα πιστέψετε πιο τραγούδι αρέσει τώρα τελευταία στον Μύρωνα και όταν το ακούει, βάζει στην τσίτα τη φωνή στο ραδιόφωνο. Το «Μάλλον κάτι ξέρω», του Κωνσταντίνου Αργυρού!!!!!

Δείτε την ανάκριση του Μύρωνα Στρατή από τη Μαίρη Συνατσάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top