Ελενα Ακρίτα: Κι όμως... δεν αποκλείεται να ξαναγράψει σήριαλ

Από τί θα εξαρτηθεί εάν θα συνεργαστεί ξανά με την tv;

Ελενα Ακρίτα: Κι όμως... δεν αποκλείεται να ξαναγράψει σήριαλ

«Χείμαρρος» ήταν για μια ακόμη φορά η Ελενα Ακρίτα, η οποία όπως αποκάλυψε, φέτος, μετά από πολλά χρόνια, απόλαυσε το χριστουγεννιάτικο κλίμα του σπιτιού της, αφού ήταν απαλλαγμένη από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Μετά από πολλά χρόνια μαγείρεψα και στόλισα δέντρο. Μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου να βρίσκω το δέντρο στολισμένο. Για εμένα, δεν υπήρχαν γιορτές, δεν υπήρχε τίποτα. Η μαμά μου με έχει σηκώσει από το γραφείο μου, παραμονή Πρωτοχρονιάς στις δώδεκα παρα είκοσι, γιατί ακόμη έγραφα. Μέχρι που μου έβαλε τις φωνές ακριβώς γιατί ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς. Της έλεγα, όμως, ότι εάν εγώ δεν γράψω κάτι, οι υπόλοιποι δεν θα έχουν τι να γυρίσουν στο πλατό την επομένη», δήλωσε στο Πρωινό mega, όπου ήταν καλεσμένη.

Ομως, παρά το γεγονός ότι η κα Ακρίτα απόλαυσε την οικογενειακή θαλπωρή, μίλησε για πρώτη φορά για το ενδεχόμενο να ξαναγράψει σήριαλ για την τηλεόραση. Ως γνωστόν, μέχρι σήμερα είχε αποκλείσει κατηγορηματικά κάθε τέτοια περίπτωση. «Θα δω τις εισφορές και τα χαράτσια που θα μου έλθουν και θα αποφασίσω εάν θα ξαναγράψω σήριαλ. Αν δώ ότι τα έξοδά μου αυξάνονται, δεν ξέρω τι θα κάνω…»

Η σεναριογράφος και δημοσιογράφος μίλησε για τα αγαπημένα της σήριαλ, στα οποία, παραδόξως, δεν συγκαταλέγονται τα Μυστικά της Εδεμ, που έκαναν και τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις. «Οι αγαπημένες μου σειρές είναι η Θέα στο Πέλαγος και η Βέρα στο δεξί. Ξέρω ότι τα Μυστικά ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία που κάναμε ποτέ και έκανε φοβερές τηλεθεάσεις αλλά εγώ αυτές αγάπησα. Γενικά όλες οι σειρές ήταν μια καθαρά ελληνική ιδέα και δεν ήταν τίποτα παρμένο από το εξωτερικό. Και αυτό για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό».

Η κα Ακρίτα επιβεβαίωσε την είδηση ότι τα κείμενά της από τα σενάρια, αλλά και τις εφημερίδες αποτελούν αντικείμενο διατριβών φοιτητών, δήλωσε για μια ακόμη φορά απογοητευμένη από τους πολιτικούς και την οικονομική πραγματικότητα, ενώ τόνισε ότι μέλημά της σε κάθε δουλειά που έκανε και κάνει είναι να αυτονομηθούν οι ρόλοι. «Όταν ξεκινάει ένας ρόλος κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξουν. Το σενάριο είναι μια κόλλα χαρτί,. Αν οι ήρωες δεν αυτονομηθούν είσαι κακός σεναριογράφος. Κι εγώ δεν ήθελα να είμαι ποτέ κακή σεναριογράφος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top