ΔΕΙΤΕ: Και κομμώτρια η Ελένη Μενεγάκη

«Μπορώ να τα κάνω όλα», λέει

Μάθε τέχνη κι άστηνε λέει ο λαός και φαίνεται ότι τη λαϊκή ρήση την ακολουθεί κατά γράμμα η Ελένη Μενεγάκη. Έτσι μετά από το μακιγιάζ που το… κατέχει το θέμα, μας απέδειξε σήμερα στην εκπομπή της ότι το έχει και με την κομμωτική.

Είχε λοιπόν στο πλατό της μια τηλεθεάτρια που τη χτένιζε ο Βασίλης Μπουλούμπασης, κι εκεί που χτένιζε ο άνθρωπος, τσουπ μπαίνει στη μέση το Λενιώ και αναλαμβάνει δράση στην κόμη του κοριτσιού.

«Θα μπορέσεις να τον κάνεις αυτόν το κότσο μόνη σου;», ρώτησε την τηλεθεάτρια η Ελένη και άρχισε να της δείχνει πόσο εύκολο ήταν αυτό που της έκανε ο κομμωτής.

«Μεγάλη κομμώτρια είσαι», της λέει τότε ο Βασίλης και η Ελένη τον αποστόμωσε με την απάντησή της:

«Εννοείται τι νομίζεις; Μάθε τέχνη κι άστηνε. Τώρα σουβλατζού μια μέρα θα με δείτε; Εστιατόριο θα έχω; Θα βάφω; Θα χτενίζω; Όλα μπορώ να τα κάνω αν χρειαστεί», είπε η Ελενίτσα.

Γιατί σου λέει η γυναίκα, δύσκολοι καιροί έρχονται, πολλά προβλήματα έχει η τηλεόραση, πόσο πια να μείνει κι αυτή στην πρώτη γραμμή; Να μην έχει και ένα plan B;

Kαι απ’ ότι φαίνεται το έχει η Ελένη. Ή κάτι που να έχει σχέση με φαγητό θα κάνει ή κάτι που να κάνει με ομορφιά. Αφού σου λέει η γυναίκα, όλα μπορεί να τα κάνει…

Δείτε το video…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top