Μαύρο δάκρυ έριξε η Χριστίνα Παππά στο Dancing

Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Μαύρο δάκρυ έριξε η Χριστίνα Παππά στο Dancing

Τι κι αν έπεσε και έσπασε τον κόκκυγα; Η Χριστίνα Παππά δεν αποχωρίζεται ούτε τον πάγο, ούτε και το Dancing on Ice και γι’ αυτό επέστρεψε στο τελευταίο live στον τόπο του εγκλήματος.

«Είναι το δώρο μου σήμερα για τα παιδιά. Μου λέιψατε», είπε η Χριστίνα σε όλους τους συντελεστές του Dancing, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να μπορούσε να συνεχίσει στο show.

«Εμένα μου έκανε πολύ καλό στην ψυχολογία μου, αδυνάτισα, έχω γίνει άλλη γυναίκα και μου λείπετε πολύ», είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα δε δίστασε να αστειευτεί και με τον Π. Κωστόπο��λο όταν τη ρώτησε πώς κατάφερε και χτύπησε, αφού έπεσε με τον… ποπό.

«Αμ δεν έπεσα μ’ αυτό, έπεσα με το κόκκαλο. Αν έπεφτα εκεί θα έπεφτα στα μαλακά, έπεσα λίγο πιο πάνω με τη μεσούλα μου», του είπε.

Πάντως η Χριστίνα εκτός από γέλια και αγάπες, έβαλε και τα… κλάματα, όταν οι συντελεστές της εκπομπής έδειξαν ένα video με τις ξεχωριστές της στιγμές στο παιχνίδι.

Τι να σου κάνει κι αυτή, συγκινήθηκε πολύ και ένιωσε ακόμα περισσότερο να της λείπει το Dancing, οπότε τα έβαλε τα κλάματα, συγκινώντας και τη Τ. Μπαλατσινού και τους πρώην συμπαίκτες της.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top