Δ. Καμπούρη: Είναι νωρίς να μιλήσω για κάτι που δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου

«Νεράιδες της ευχής» με Ε. Κοκκίνου και την Σ. Χρηστίδου

Έλλη Κοκκίνου, Σ. Χρηστίδου και Δ. Καμπούρη ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και ντύνονται Νεράιδες της Ευχής που θα πραγματοποιήσουν τις ευχές όλων των παιδιών που περνούν δύσκολα.

Και οι τρεις τους παίρνουν μέρος στην καμπάνια της οργάνωσης «Κάνε μια Ευχή Ελλάδος» και εύχονται σε όλους υγεία και ευτυ��ία.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσω για θέματα που ούτε κι εγώ η ίδια δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου», είπε η Δέσποινα Καμπούρη στο περιοδικό Hello όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και την θέλουν να έχει χωρίσει από το σύντροφό της Β. Ταρασιάδη.

Αυτό που μπορεί να πει με βεβαιότητα είναι ότι η κόρη της, της άλλαξε τη ζωή και ότι ο Βαγγέλης είναι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου.

«Η κόρη μου είναι πολύ τυχερή. Ο μπαμπάς της την αγαπάει πολύ, της αφιερώνει χρόνο, πάνε βόλτες οι δυο τους. Έχουν ήδη χτίσει μια ζεστή και αγαπησιάρικη σχέση. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανατροφή της, στο μεγάλωμά της. Είναι τρυφερός, τη φιλάει συνέχεια, τη βγάζει φωτογραφίες. Είμαι τυχερή, αλλά αυτή την αίσθηση για τον Βαγγέλη την είχα από πριν. Γι’ αυτό και δεν ήρθε τυχαία το μωρό μας στον κόσμο. Είχα καταλάβει ότι θα γίνει υπέροχος μπαμπάς κι έτσι έγινε. Το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια», τονίζει.

Η Σίσσυ Χρηστίσου πάλι τώρα που έχει μεγαλώσει ο Φίλιππος Ραφαήλ και καταλαβαίνει περισσότερο τα Χριστούγεννα περνάει super και με το μικρό και με το σύζυγό της. Μάλιστα κάνοντας έναν απολογισμό του 2011, υποστηρίζει ότι ήταν μια έντονη χρονιά.

«Μου αφαίρεσε την ανεμελιά, αλλά μου πρόσθεσε γνώση, εμπειρία και αλληλεγγύη. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη με τα μαθήματα του 2011», είπε.

Η Έλλη Κοκκίνου τέλος τόνισε ότι σε ότι έχει να κάνει με παιδιά είναι πολύ ευαίσθητη και φροντίζει με τις πράξεις της να ενισχύει διάφορες οργανώσεις για τα παιδιά. Άλλωστε μέσα από την επαφή της με τις οργανώσεις αυτές πήρε και η ίδια μαθήματα ζωής.

«Μετά από αυτό που έζησα στο σπίτι της ΕΛΕΠΑΠ, όπου είδα τη δύναμη και το σθένος των παιδιών και των γονιών τους, έφαγα μια μεγ��λη σφαλιάρα και αναθεώρησα κάποια πιστεύω μου. Βαρέθηκα να λέω “έχω υπάρξει και καλύτερα”. Από εδώ και στο εξής θα λέω “είμαι μια χαρά”. Το παιδί μου, η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε υγιέστατοι και τη δουλειά δε την φοβάμαι. Αν πήγαινε κάποιος να δει τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ και της ΕΛΕΠΑΠ θα άλλαζε τη λογική του. Καταλαβαίνω πως όλοι έχουμε προβλήματα, αλλά μπορούμε και με λιγότερα. Δεν πρέπει να χαλάμε τη διάθεσή μας με ανούσια πράγματα», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top