Τα τραυματικά Χριστούγεννα της Ναταλίας

Πώς έμαθε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

Τα τραυματικά Χριστούγεννα της Ναταλίας

Μία ακόμα τραυματική ιστορία από τα παιδικά της χρόνια είπε σήμερα στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές τα πιο τραυματικά Χριστούγεννα που έζησε όταν ήταν μόλις 5 ετών.

Μάλιστα πριν αρχίσει την εξιστόρηση ζήτησε από τον σκηνοθέτη της εκπομπής να βάλει τα πένθιμα βιολιά της Πράγας που βάζει συνήθως όταν μιλά για τα παιδικά της χρόνια.

«Ήμουν στο νηπιαγωγείο, παιδάκι χωρισμένων γονιών και είναι γιορτές, στολισμένο το σπίτι στα Κάτω Πατίσια, στον Άγιο Λουκά και είχα αρχίσει την γκρίνια και τη μουρμούρα που όλα τα παιδάκια κάνουν Χριστούγεννα με τους γονείς τους και γιατί η μαμά και ο μπαμπάς είναι χωρισμένοι», είπε η Ναταλία.

Από την πολλή τη μίρλα λοιπόν η γιαγιά της Ναταλίας κατάφερε να πείσει τη μαμά της και τον μπαμπά της να τα βρουν για λίγο και να φάνε όλοι μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων.

Είναι λοιπόν Χριστούγεννα και κάθονται όλοι μαζί στο τραπέζι και τρώνε.

«Είμαστε όλοι μαζί, τι ωραία, τι καλά, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και μου λέει η γιαγιά μου: “εντάξει, είσαι ευτυχισμένο τώρα που είμαστε όλοι μαζί; Δεν έχεις κανένα παράπονο;” “Κανένα παράπονο”, την απαντώ εγώ, “αλλά πότε θα έρθει ο Αϊ Βασίλης;” Και γυρνάει η μάνα μου και μου λέει: “Έχουμε πει δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης”», είπε η Ναταλία τους συνεργάτες της, οι οποίοι η αλήθεια είναι ότι τη συμπόνεσαν.

«Μου το είπε με ένα ύφος σαν να μου λέει “είσαι χαζό;” Σαν να μίλαγε σ’ έναν άνθρωπο που είναι 35 χρονών», είπε με παράπονο η Ναταλία, η οποία τόνισε ότι δεν έβαλε τα κλάματα, αλλά είχε μείνει κόκκαλο από την απάντηση της μαμάς της που της αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top