Επιτέλους: Ο Γρηγόρης επιστρέφει-ΔΕΝ είναι πια αποκλεισμένος

Δόξα των Θεώ το λύσαμε κι αυτό...

Επιτέλους: Ο Γρηγόρης επιστρέφει-ΔΕΝ είναι πια αποκλεισμένος

Δόξα τω Θεώ το λύσαμε κι αυτό. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν είναι πια… αποκλεισμένος, αλλά επιστρέφει από την μαγευτική Δεσκάτη Γρεβενών, όπου βρέθηκε, στους μείον 13 βαθμούς και με ένα μέτρο χιόνι.

Ο παρουσιαστής βρισκόταν στην περιοχή για γυρίσματα, όταν αποκλείστηκε από την κακοκαιρία. Πού κατέλυσε; Όχι σε κάποιο ξενοδοχείο, ούτε σε καμία πανσιόν. Αλλά στην ταβέρνα του Κατσαφλάκα με τ’όνομα.

«Είχαμε λίγο φαγητό, λίγο διασκέδαση, με τζουκ μποξ…επειδή το μαγαζί είναι παλιό, διασκεδάσαμε με αυτόν τον τρόπο αναγκαστικά. Ακούγαμε στο τζουκ μποξ Καζαντίδη, Πουλόπουλο και Βοσκόπουλο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, προσθέτοντας ότι αρκετές ώρες μετά, πέρασε μηχάνημα και άνοιξε το δρόμο κι έτσι ο Γρηγόρης μπόρεσε να φύγει. Να φύγει είπαμε; Α όχι, δεν έφυγε!

Από την ταβέρνα βγήκε, στο… καφέ της Σταυρούλας μπήκε. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κάθισε στο μαγαζί και έβγαλε και φωτογραφίες με τα κορίτσια που βρέθηκαν εκεί, αλλά και όλο τον κόσμο. «Χιόνιζε πάρα πολύ, ήλθε, κάθισε με τα παιδιά μέχρι τις πέντε το πρωί, μαζεύτηκε κόσμος κι όταν ο Γρηγόρης άκουγε να λένε οι άλλοι στο τηλέφωνο ότι βρίσκονται μαζί του, εκείνος έπαιρνε το κινητό του καθενός και φώναζε: «Είμαι εδώ ελάτε».


Εντωμεταξύ, αποκλεισμένη βρέθηκε να είναι και η Τάμτα, η οποία επισκέφθηκε την Κοζάνη για μία και μοναδική εμφάνιση και βρέθηκε να κάνει παρέα με το χιόνι. Η εμφάνισή της ακυρώθηκε. Κρίμα το κορίτσι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top