Η Χ. Αλούπη κατακτά το L.A

Τι είπε για την εμπειρία της στα Όσκαρ

Η Χ. Αλούπη κατακτά το L.A

Για τη ζωή της στο Λος Άντζελες μίλησε στο STAR η Χριστίνα Αλούπη.

Η ξανθιά καλλονή έφυγε από την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός, παράλληλα όμως εκτελεί και χρέη ρεπόρτερ, καλύπτοντας πρόσφατα και το κόκκινο χαλί στα Όσκαρ.

«Ασχολούμαι με την ηθοποιία στο Λος Άντζελες. Έχω τελειώσει τις σπουδές ηθοποιίας που έκανα δυο χρόνια. Συνεχίζω γιατί αυτό είναι κάτι που δε σταματά ποτέ. Και φτασμένοι ηθοποιοί κάνουν μαθήματα και ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία στον Greek Reporter”, δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε η απόφαση να ξενιτευτεί ήταν εύκολη.

«Η απόφαση ήρθε π��λύ εύκολα γιατί δεν έφυγα με το σκεπτικό ότι τα παρατάω και φεύγω για πάντα από την Ελλάδα. Δεν ήταν αυτό το πλάνο. Έφυγα να κάνω τις σπουδές μου και θα γυρίσω πίσω με άλλα εφόδια πλέον», τόνισε.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην Ελλάδα για να γιορτάσει το Πάσχα με την οικογένειά της, ενώ εξομολογήθηκε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα όταν έφτασε στην Αμερική.

«Δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα. Όποιος νομίζει ότι πήραμε μια βαλίτσα να μετακομίσουμε δεν το έχει βιώσει. Πρέπει να ξέρεις άψογα τη γλώσσα. Είναι ένας συνεχής αγώνας, κάνεις μαθήματα ορθοφωνίας, αλλά και από την άλλη είναι συναρπαστικά. Κάνεις πράγματα που δεν είχε την ευκαιρία να κάνεις εδώ. Εγώ δε θα βρισκόμουν ποτέ στα Όσκαρ αν είχα μείνει στην Ελλάδα», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top