Η νέα απορία της Ελένης: τι είναι το σκουφόμπαρο;

Δείτε πως την κατατόπισε ο... Κώστας Βουτσάς!

Μετά τον -θρυλικό πια- λούτσο και τις άλλες γνωστές απορίες της Ελένης Μενεγάκη, σήμερα προέκυψε ακόμα μία: τι είναι το σκουφόμπαρο;


Συνηθισμένη μόνο από sushi, σινεμά και Άχλα, η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να «κατέχει» και πολλά από nightlife. Ποιός ανέλαβε να της εξηγήσει; Ο...Κώστας Βουτσάς, που μπορεί να είναι χρόοοονια μεγαλύτερός της, αλλά παραμένει μες στα πράγματα!


«Φοράς σκούφο για να μπεις μέσα;», ήταν η απορία της Ελένης, όταν ο γνωστός ηθοποιός της είπε ότι δεν μπορεί να καθίσει σ��ίτι του και πηγαίνει στα σκουφόμπαρα.


Γέλασε με την ψυχή του ο Βουτσάς μόλις άκουσε την απορία και της είπε: «αγάπη μου γλυκιά! Αυτή είναι η ομορφιά σου»! «Είναι αυτά που είναι στην οδό Σκουφά», την διαφώτισε ο ηθοποιός και η Ελένη... «στάνιαρε»!


Λίγο αργότερα, πάντως, ρώτησε αν στο μπαράκι «Πινόκιο» μαζεύονται όλοι οι ψεύτες... Πάλι καλά που δεν ρώτησε αν η οδός Σκουφά είναι ακόμα στο Κολωνάκι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top