Ποιος ηθοποιός εμφανίστηκε με ξανθές ανταύγειες στο Πρωινό mou;

Η κουβέντα για… τρίχες με τον Γ. Λιάγκα

Ποιος ηθοποιός εμφανίστηκε με ξανθές ανταύγειες στο Πρωινό mou;

Καλεσμένος στο Πρωινό mou ήταν σήμερα το πρωί ο Μ. Παπαγιάννης και για μια ακόμα φορά οι παρουσιαστές ασχολήθηκαν με τις… τρίχες της κεφαλής του.

Γιατί μπορεί την προηγούμενη φορά να εμφανίστηκε με τα μαλλιά όρθια λες και είχε βάλει τα μαλλιά του στην πρίζα, τώρα όμως είχε κάνει ξανθές ανταύγειες.

«Στενοχωριέμαι που το λέω, έχει βάψει τα μαλλιά του ο καλεσμένος που θα υποδεχθούμε. Τα θέλει ή δεν τα θέλει τώρα;», είπε ο Γ. Λιάγκας λίγο πριν υποδεχθεί τον ηθοποιό, ενώ την ώρα που έμπαινε ο Μ. Παπαγιάννης στο πλατό η Φαίη του έλεγε συνέχεια:

«Γιατί βρε Μάνο μου; Γιατί το κάνεις αυτό το πράγμα, γιατί;»

Ο ηθοποιός πάλι δε μάσησε καθόλου. Αντιθέτως συνέχισε την πλάκα κάνοντάς του και τα παραπονάκια του:

«Την προηγούμενη φορά δε μου δώσατε πολλή σημασία. Εγώ τα μαλλιά τα έχω βαμμένα έτσι από το καλοκαίρι», είπε και από εκεί ξεκίνησε μια… υπέροχη κουβέντα για… τρίχες.

«Την προηγούμενη φορά ήταν τόσο σοκαριστικά όρθια που μας είχες σοκάρει. Δηλαδή έξυνες τα ταβάνια όταν περνούσες», του είπε ο Γ. Λιάγκας και μετά είπε να του βάλει λίγο χέρι γιατί αποφάσισε να κάνει ανταύγειες.

«Ρε Μάνο εσύ είσαι άνδρας, άνδρας. Υπάρχει σοβαρός άνδρας που παίρνει από την Αγγελική τις βαφές και βάφει τα μαλλιά του;», τον ρώτησε.

Ο ηθοποιός πάλι είπε ότι δεν πήρε τη βαφή της γυναίκας του και ότι πήγε στο κομμωτήριο. Μέχρι και το νούμερο τη βαφής που χρησιμοποίησε μας είπε, έτσι για να μη λέτε ότι οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους.

Βέβαια ο Μάνος έβαψε τα μαλλιά του για τα γυρίσματα μιας ταινίας που συμμετέχει ακόμα, αλλά του Γ. Λιάγκα αυτή η ξανθιά ανταύγεια δεν του άρεσε καθόλου.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top